12.02.2019  |  Klima, miljø og energi

Case: Idékatalog til EnergyLab Nordhavn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan formidles fremtidens energiløsninger på en levende og engageret måde – både for professionelle, borgere og beslutningstagere? 

EnergyLab Nordhavn i København er et levende laboratorium for udvikling af bæredygtige energiløsninger, der skal understøtte nationale og internationale klimamål og skabe nye samarbejdsmuligheder. 

EnergyLab Nordhavn har ønsket at videreudvikle deres energi-showroom. 

I et samarbejde med en lang række partnere har vi faciliteret en co-creation-workshop og opsamlet idéerne derfra i et Idékatalog, som danner grundlag for at videreudvikle og realisere EnergyShowroom 2.0.

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere