0 kommentarer" /> IKEA lancerer gensalgs-service på det amerikanske marked | CSR.dk

09.09.2021  |  Klima, miljø og energi

IKEA lancerer gensalgs-service på det amerikanske marked

Buy Back & Resell-tjenesten er blot en af flere indsatsområder IKEA har taget hul på, for at blive cirkulær og klimapositiv inden 2030.

0 kommentarer

IKEA US lancerede i denne uge – som en del af IKEAs rejse mod at blive en cirkulær virksomhed i 2030 - sin Buy Back & Resell–service for første gang i USA. I første omgang kører servicen som et pilotprojekt fra 30. august til 19. september 2021.

Buy Back & Resell-servicen – som har eksisteret i Storbritannien og Irland i årevis - vil nu også give IKEAs amerikanske kunder mulighed for at sælge deres let brugte IKEA-møbler tilbage i bytte for IKEA–vouchers.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Buy Back & Resell-servicen er kun tilgængelig for færdigmonterede og funktionelle IKEA-møbler, og alle produkter vil blive gennemgået baseret på tilstand, alder, sikkerhed og funktionalitet.

Læs også: Modeindustrien: Cirkulære forretningsmodeller som leje og genanvendelse kan være mere CO2-tunge end at smide tøjet ud

"I IKEA brænder vi for at gøre et bæredygtigt liv let og overkommeligt for de mange og ønsker at være en del af en fremtid, der er bedre for både mennesker og planeten," siger Jennifer Keesson, Country Sustainability Manager hos IKEA US. "Vi håber, at Buy Back & Resell-tjenesten inspirerer vores kunder til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme og samtidig give deres brugte møbler et nyt liv."

Buy Back & Resell-tjenesten er blot en af flere indsatsområder IKEA har taget hul på for at nå til at være cirkulær og klimapositiv inden 2030. Blandt andre initiativer er IKEA fortsat forpligtet til at designe alle produkter til at være 100 procent cirkulære fra begyndelsen, samt udelukkende at bruge fornybare materialer eller genbrugsmaterialer.

Selvom denne service vil være et pilotprogram hos IKEA Conshohocken, planlægger IKEA US at udrulle denne service til yderligere udvalgte markeder i hele USA. Det endelige mål er at gøre Buy Back & Resell til en permanent service i alle IKEA amerikanske butikker i fremtiden.

- MTN

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere