IT

Klima, miljø og energi

Webinar On Demand: The 4th Generation Software Platform for the Waste & Recycling Industry

As technology in the waste and recycling industry evolves, advances in software supports growth and competitive advantage.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Genbrugt it er populært

Virksomheder og private forbrugere har fået øjnene op for muligheden for at købe genbrugte computere til det halve af nyprisen. Refurb, som køber, istandsætter og sælger brugt it, mærker stor efterspørgsel og kan pt. sælge mere, end de har på hylderne.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ping IT Services genbruger IT udstyr OG tager socialt ansvar

Ping IT Services hjælper virksomheder med at håndtere IT udstyr, der ikke længere kan bruges ved overgangen til nye IT-systemer. Udover genanvendelse af materielle ressourcer har Ping IT Services blik for menneskelige ressourcer.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-konferencen 2018: Hvordan bliver Danmark bedst til bæredygtig business i 2030?

Behovet for bæredygtighed og ansvarlighed har sjældent været større. En varm sommer har gjort global opvarmning håndgribelig for os alle sammen, og med FN’s verdensmål har vi fået et fælles sprog på tværs af sektorer om de udfordringer, vi står overfor. Der er også en udvikling, der rummer nye forretningsmuligheder for Danmark og danske virksomheder. Der er stadig et stykke vej mod 2030 – men uret tikker. Så hvad skal der til for at nå i mål? Vi har inviteret statsministeren og BlackRock til at pege på mulighederne på årets CSR-konference den 10. oktober.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere