Klima løsninger

Klima, miljø og energi

Three actions to change the global energy system and stay below 1.5°C

Solving the climate crisis is not only about technology or financial viability but the will to act now. In a new white paper, energy company Ørsted sets out key ways to raise the global share of renewable energy.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sinatur Hotel & Konference etablerer internt ambassadørkorps

Et nyt korps af medarbejderambassadører skal bidrage til at føre Sinatur-hotellernes samfundsambition og bæredygtige forretningsstrategi ud i livet. Korpsets første opgave er Verdens Bedste Morgen, fredag den 6. september.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Borgere er nomineret til Klimapris for regnvandsløsninger

En række borgerne i Skibhuskvarteret i Odense er nomineret til Klimaprisen for på frivillig basis at have implementeret løsninger, der håndterer stigende mængder regnvand. Om borgerne vinder Klimaprisen afsløres den 29. august 2019.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

SAS vil flyve på skovaffald og kartoffelskræller

Klimaudfordringerne skal ikke løses ved at stoppe flytrafikken og droppe kødet. De skal løses ved at inspirere og samarbejde på tværs, lyder det fra SAS. De har søsat en række ambitiøse grønne initiativer, der inkluderer bio-fuel på affald og hybrid-fly.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere