28.02.2023  |  Klima, miljø og energi

Case: Hørkram Foodservice A/S investerer i solcelleanlæg af imponerende størrelse fra NRGreen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hørkram Foodservice A/S omlægger til grøn og vedvarende energi med et tagbaseret solcelleanlæg på deres logistikcenter i Sorø for mere bæredygtig drift.

En af Danmarks største fødevare- og cateringgrossister, Hørkram, har investeret i solceller på taget af deres logistikcenter i Sorø. Bygningen rummer bl.a. store køle- og frostlagrer og kræver således en betydelig mængde energi, hvoraf en betydelig andel i fremtiden vil bestå af solenergi.

Solcelleanlægget vil komme til at fylde 9.000 kvm, og vil blive det andet største tagbaserede solcelleanlæg på Sjælland. Når anlægget er installeret, vil det give Hørkram en besparelse på 1.754.017 kWh om året, hvilket svarer til hvad 26.576 almindelige køleskabe i energimærke A bruger årligt. 

Læs mere om Hørkrams nye solcelleprojekt.

Vi tog i starten af 2022 en beslutning om at arbejde for energineutral drift af bygningerne i vores center i Sorø. I den forbindelse vedtog vi det store solcelleprojekt, der er ét blandt flere spændende bæredygtighedstiltag, vi har igangsat, som et skridt på vejen mod netop energineutral drift af centeret. Vi håber at kunne indfri denne målsætning med udgangen af 2023.” fortæller Claus Bredvig, centerdirektør for Hørkram i Sorø.

Mere fra NRGreen ApS

NRGreen ApS

https://nrgreen.dk/

De danske virksomheder har stort potientiale til at gøre en forskel, når det kommer til at forbedre klimaet. Det potientiale hjælper NRGreen dem med at leve op til.  NRGreen tilbyder virksomheder helhedsløsninger inden for solenergi, der giver målbare og bæredygtige resultater.  Læs mere om solenergi på vores hjemmeside og se f…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere