Medlemsprofiler Se alle
Fødevareindustri
Klima, miljø og energi

Case: Mad Med Mest sætter barren for reduktion af madspild
Fødevarespild er en afgørende indsats for en mere bæredygtig fremtid, og det markerer Mad Med Mest med et fødevarespildscertifikat.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi
Taking cheese to a plant-based level
When you think of cheese, potato starch is probably not the first ingredient to cross your mind. However, at KMC potatoes equals cheese.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Åben samarbejdsplatform vil sætte turbo på udvikling af plantebaserede fødevarer
Plantebaserede fødevarer er i høj kurs og gennem en ny samarbejdsplatform vil forskere og virksomheder gå forrest i at finde innovative løsninger, som kan udvikle nye produkter dyrket på dansk jord.
Klima, miljø og energi

Lidl på Frederiksberg er nomineret til Frugt- og grøntprisen 2020
Lidl er nu nomineret til to prestigefyldte Fødevarepriser indenfor discount-kategorien: Lidl Hillerød blev nomineret til Mejeriprisen i slutningen af maj og nu er Lidl Frederiksberg på Dirch Passers Allé nomineret til Frugt- og grøntprisen. To gange tidligere har kæden vundet den prestigefyldte Frugt- og grøntpris.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Case: Mad Med Mest sætter barren for reduktion af madspild
Fødevarespild er en afgørende indsats for en mere bæredygtig fremtid, og det markerer Mad Med Mest med et fødevarespildscertifikat.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Case: Hørkram Foodservice A/S investerer i solcelleanlæg af imponerende størrelse fra NRGreen
Hørkram Foodservice A/S omlægger til grøn og vedvarende energi med et tagbaseret solcelleanlæg på deres logistikcenter i Sorø for mere bæredygtig drift.
Indhold fra partner
Supply chain

Dansk madspild sættes under ekstra lup
Det er i fødevareindustrien, at den største mængde mad går til spilde i Danmark. Det viser en ny rapport fra Miljøstyrelsen. Det er første gang, at en undersøgelse viser hvilke brancher, der genererer mest madspild. Det kan være et redskab til at styrke indsatsen mod madspild i endnu højere grad.
Klima, miljø og energi

Fødevareindustrien skal køre på grøn energi
Nyt projekt skal hjælpe 20 fødevarevirksomheder med at nedbringe CO2-udledningen markant ved at omstille produktionsprocesserne til at køre på strøm. Målet er at accelerere den grønne omstilling og styrke konkurrenceevnen.
Indhold fra partner