Bæredygtige fødevarer

Klima, miljø og energi

Case: Mad Med Mest sætter barren for reduktion af madspild

Fødevarespild er en afgørende indsats for en mere bæredygtig fremtid, og det markerer Mad Med Mest med et fødevarespildscertifikat.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

KMC reduces the use of plant protection

Potato growing accounts for 2 percent of Danish farmland. Nevertheless, the crop accounts for a large share of agriculture’s total consumption of plant protection products. KMC is aiming to reduce the need for plant protection with multiple efforts.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Northern Europe’s largest production of green proteins has opened

The Danish cooperatives, DLG, DLF, and Danish Agro, have just opened their first grass protein plant with the goal to make climate-friendly feed and food. BioRefine Denmark A/S, which is owned by the cooperatives, seeks to become a pioneer within green protein extracted from grass.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Stryhns Gruppen gør status på et år med bæredygtighedsarbejde

Plantebaseret produktlinje, store investeringer i produktionen og overgang til 100% grøn strøm, der har reduceret CO2-aftrykket på strømforbruget med 23%. Det er blandt resultaterne for Stryhns Gruppens bæredygtighedsarbejde i 2021. Et år, hvor vejen mod klimaneutralitet rundende en vigtig milepæl med videnskabelig validering af virksomhedens klimamål, siger adm. direktør Kristian Kornerup Jensen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere