Bæredygtige fødevarer

Klima, miljø og energi

Stryhns Gruppen gør status på et år med bæredygtighedsarbejde

Plantebaseret produktlinje, store investeringer i produktionen og overgang til 100% grøn strøm, der har reduceret CO2-aftrykket på strømforbruget med 23%. Det er blandt resultaterne for Stryhns Gruppens bæredygtighedsarbejde i 2021. Et år, hvor vejen mod klimaneutralitet rundende en vigtig milepæl med videnskabelig validering af virksomhedens klimamål, siger adm. direktør Kristian Kornerup Jensen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Vær med til 3. temagruppemøde om 'Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer'!

Har du interesse i at fremme grønne fødevareindkøb? Har din organisation erfaring med at sammensætte mere miljø- og klimavenlige måltider eller vil I gerne vide mere om, hvordan dette understøttes? – så er denne temagruppe formentlig noget for dig!

Indhold fra partner

Kommunikation

Virksomheder skal blive bedre til at brande økologien

I en ny håndbog vurderer Økologisk Landsforening, at 90 procent af de økologiske produkter, der findes på markedet i dag, ikke formår at kommunikere de unikke fordele, som den økologiske produktionsform giver. Det skal der gøres noget ved i fremtiden.

Klima, miljø og energi

Temagruppe om ‘Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer’

Vær med når Forum for Bæredygtige Indkøb afholder første møde i temagruppen om 'Grønne og klimavenlige indkøb af fødevarer' torsdag den 4. november!

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere