11.12.2019  |  Klima, miljø og energi

KLIMAGAVER, DER GAVNER LANGT IND I FREMTIDEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan du som virksomhed give dine medarbejdere og kunder gaver, der kommer verdens fattigste til gode.

Igen i år giver vi dig mulighed for at være på forkant med julegaverne – og samtidig sikre hjælp til verdens fattigste.

Det gør vi endda med splinternye gaveidéer i ærmet. Og de er grønne!

Når du køber en af vores nye klimavenlige julegaver, sikrer du hjælp til de familier verden over, der er allerhårdest ramt af klimaforandringerne.

Dét er en gave, der gavner langt ind i fremtiden!

Giv klimamursten
Klimamurestenene bliver brugt til at bygge nye og bæredygtige huse i Nepal. De bliver produceret lokalt, så unødvendig transport kan undgås. I modsætning til andre mursten er der meget lidt cement i dem.

De er hovedsageligt lavet af jord, sand og vand. For nepaleserne er det vigtigt med et robust hus, der kan modstå jordskælv, mudderskred og oversvømmelser. 

Giv klimafrø
Klimafrøene er med til at give mad på bordet hos cambodjanske familier. I Cambodja gør tørken det svært at dyrke jorden, men med klimafrø fra Folkekirkens Nødhjælp bliver det atter muligt. De får tørkeresistente grøntsager som agurker, auberginer og bønner. Frøene bliver særligt udvalgt, så de passer til årstiden og lokalområdet.

Giv træer
Sidst, men ikke mindst, er der træet. Træer er med til at rense luften, give skygge til landjorden og giver desuden frugter til sultne familier.

Sådan fungerer Giv en ged-gaverne
Når du køber en gave, får du et gavekort som bevis for købet, som du kan printe selv eller få leveret med posten.

Dit gavekøb fungerer som en donation til Folkekirkens Nødhjælps og vores lokale partnere bruger pengene til det specifikke program eller projekt, som gavekortet angiver.

Når du giver gaver fra vores Giv en ged-katalog udløser det automatisk skattefradrag, hvis du angiver dit CVR- eller CPR-nummer under købet.

Din donation er således bundet til det særlige formål, du gerne vil støtte

Mere fra Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp

https://www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Meldahlsgade 3, 1613 København V

Folkekirkens Nødhjælp arbejder for at styrke verdens fattigste i kampen for et værdigt liv. Organisationen arbejder både med langsigtet udvikling, samt humanitære indsatser i både Afrika, Asien og Mellemøsten. Vi arbejder gennem lokale udviklingsorganisationer, landbrugsorganisationer og menneskerettighedsgrupper, hvilket skaber lokalt ejerskab o…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere