06.10.2016  |  Klima, miljø og energi

KLS PurePrint vinder international CSR-pris

Indhold fra partner Hvad er dette?

KLS PurePrint vinder den fornemme CSR-pris TRIGOS, sammen med det østrigske trykkeri gugler*. Prisen får de for arbejdet med Cradle to Cradle-certificerede tryksager.

Det er ikke kun herhjemme, at man er begyndt at få øjnene op for bæredygtige tryksager. I juni vandt KLS PurePrint i samarbejde med det østrigske trykkeri *gugler den internationale CSR-pris, TRIGOS-prisen foran 125 andre virksomheder.

Ligesom KLS PurePrint er gugler* Cradle to Cradle-certificeret, og sammen arbejder de to grønne pionervirksomheder på at udbrede kendskabet til Cradle to Cradle-certificerede tryksager generelt.

Men derudover arbejder de også på at udbrede de metoder, som de har udviklet på vejen mod en grøn tryksag, til resten af branchen, så flere tryksager i fremtiden bliver mere miljøvenlige. De to virksomheder har bl.a. sammen skabt netværket Print The Change, der skal gøre netop det. Se mere påwww.printthechange.com
Det er præcist den formidlende og udbredende indsats, som dommerpanelet bag TRIGOS-prisen lagde vægt på, da de valgte gugler* og KLS PurePrint.

- Vi er stolte af at vinde prisen sammen med gugler*, som er blevet en af vores tætteste strategiske partnere. Vi er overbeviste om, at partnerskabet har stort potentiale, og vi er glade for, at en visionær organisation som TRIGOS også ser sådan på det, siger Kasper Larsen, kommerciel direktør i KLS PurePrint.

Mere fra KLS PurePrint A/S

KLS PurePrint A/S

www.kls.dk

  • kls@kls.dk
  • 36 34 29 00
  • Jernholmen 42 A, 2650 Hvidovre

KLS PurePrint har som mål at være verdens grønneste trykkeri. Vi producerer tryksager og emballage, produceret helt uden skadelige kemikalier og tungmetaller.Virksomheden har som et af kun tre selskaber i verden blevet certificeret i henhold til den skrappeste miljøcertificering, Cradle to Cradle certificering. Som det eneste trykkeri i Skandinavien er virksomheden 100% CO2 neutral.Produktet…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere