Cradle to Cradle-certificering

Klima, miljø og energi

KLS Pureprint – Fra bronze til Cradle to Cradle guld-certificeret

KLS PurePrint blev den 4. maj 2015 Cradle to Cradle certificeret som det andet trykkeri i verden. Det var resultatet af mange års målrettet arbejde

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Why architects and designers should use cradle to cradle certified® products in sustainable interior projects

In this article by our CSR Manager Dorthe Aaboe Kallestrup, we feature an interview with William McDonough, a globally recognised leader in sustainable design and development and founder of the Cradle to Cradle Design® movement.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

KLS PurePrint vælger ny trykplade- og workflow-leverandør

KLS PurePrint har, som så mange andre danske trykkerier, stor fokus på bæredygtig produktion. De har valgt en anden tilgang end de fleste andre og læner sig op ad Cradle-to-Cradle certificeringen, hvilket de har haft stor succes med. Med valget af Agfas kemifri trykplade Adamas og Apogee workflow har de forbedret deres i forvejen stærke miljøprofil.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

CSR-rapport: ege Groups CSR-rapport 2017/2018

Det er med stor glæde og stolthed vi præsenterer ege Groups CSR-rapport for 2017/2018. For første gang har vi tegnet et samlet billede af hele koncernen. Det er et billede, der viser helt nye resultater på godt og ondt.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere