17.02.2014  |  Klima, miljø og energi

Kronprinsen overrækker Byggeriets klimapriser

Kronprinsen overrækker for tredje gang Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris til tre danske virksomheder, der har gjort en særlig indsats på de tre områder.

I alt 21 virksomheder er nomineret til Byggeriets klimapriser. De tre priser gives til de udstillere på BYGGERI’14, der i særlig grad kan dokumentere energieffektivitet og CO2-reduktion i fremstillingen eller anvendelsen af deres byggematerialer.

Læs også: Troldtekt nomineret til Byggeriets Miljøpris 2014

”Vi er glade for og stolte over, at vi for tredje gang kan byde Kronprinsen velkommen på BYGGERI’14 i Fredericia, når han den 27. februar overrækker Byggeriets klimapriser. Det er et kongeligt skulderklap til de 21 nominerede udstillere på messen, der via deres produkter, løsninger og strategier gør en forskel inden for klima, energi og miljø”, siger Palle Thomsen, administrerende direktør hos Danske Byggecentre, der arrangerer BYGGERI’14.

Fremtidens bæredygtige byggevarer
”Formålet med klimapriserne er at øge kendskabet til og fremme udviklingen af bæredygtige byggevarer og sætte fokus på virksomheder, der har iværksat en klima-, energi- og/eller miljøstrategi”, siger branchedirektør Elly Kjems Hove, DI-Byg, medlem af nomineringskomiteen.

Læs også: Nordisk millionpris til bæredygtigt byggeri i Danmark

300 udstillere har sikret sig en stand på BYGGERI’14. Messen er dermed udsolgt og tegner til at blive en lige så stor succes som i 2012, hvor den blev besøgt af knap 27.000 fagfolk over de fire messedage.

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

  • CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere