Kunstig intelligens

Samfund

Hvor langt er vi med automatisk kunstig intelligens?

Vi ser flere og flere løsninger på markedet fra tech-giganterne, som skal gøre det nemmere at udvikle kunstig intelligens. Under betegnelsen auto-ML (Machine Learning) finder man værktøjer, som på baggrund af data kan udvikle egne modeller. Er værktøjerne så gode, at datalogerne er ved at save den gren over, de sidder på, eller sidder de trygt på grenen endnu?

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Digital Technologies for Business Transformation

This course focuses on the digital technologies that transform conditions for business, and are integral to the emergence of digital platform ecosystems, i.e. Digital Platforms, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, and Cybersecurity.

Indhold fra partner

Menneskerettigheder

Brugen af kunstig intelligens i den offentlige sektor kan føre til alvorlig diskrimination

Løbende test af beregningsmodellerne og øget grad af gennemsigtighed er vejen frem, mener jurist.

Klima, miljø og energi

Øget adgang til data IOT og kunstig intelligens kan drive den grønne omstilling

Klimapartnerskabet for service, it og rådgivning har afleveret sine anbefalinger til reducering af udledninger til regeringen. Et forslag er at udnytte data og teknologi til at øge klimabevidstheden og styre energien bedre til gavn for både klimaet og økonomien.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere