19.12.2017  |  Kommunikation

CSR-rapport: Lidl Danmark bæredygtighedsrapport 2015/2016

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lidl har med sine 110 danske butikker og over 10.000 butikker på verdensplan en stor geografisk spredning, som betyder, at vi kan glæde mange mennesker med vores dagligvarer. I vores daglige arbejde med handel tager vi et ansvar for mennesker, samfund og miljøet.

For os handler bæredygtighed om at kunne leve op til vores løfte om kvalitet hver eneste dag. Vi fokuserer derfor på, hvor vores aktiviteter påvirker vores omgivelser inden for vores fem fokusområder; produkter, medarbejdere, miljø, samfund og forretningspartnere.

I Lidl Danmark er vi glade for det fokus på en bæredygtig fremtid, som FN’s 17 Verdensmål bidrager til. Vi betragter Verdensmålene som et værktøj, der kan skabe en positiv bæredygtig udvikling; som globale borgere står vi stærkere, når vi alle på tværs af sektorer målrettet arbejder for en bæredygtig fremtid.

I Lidl har vores engagerede medarbejdere i adskillige år udviklet og igangsat forskellige samfundsansvarlige initiativer, som alle har til formål at skabe værdi for vores interessenter og samtidig sikre vores license-to-operate som dagligvarehandel. Denne rapport beskriver aktiviteter for Lidl’s forretningsår 2015 og 2016 samt vores fremtidige arbejde med Corporate Social Responsibility. Med rapporten ønsker vi at formidle vores rejse som ansvarlig dagligvarekæde og skabe større sammenhæng og overblik over vores samfundsansvarlige aktiviteter, resultater og målsætninger til glæde for vores mange interessenter.

Tags: Lidl Danmark

Mere fra Lidl Danmark

Lidl Danmark

www.lidl.dk

Lidl er med sine over 10.500 butikker i mere end 29 europæiske lande og USA - en af Europas førende dagligvarekæder. Lidl har i øjeblikket 115 butikker i Danmark. Lidl’s målsætning er at tilbyde kunderne kvalitetsvarer til lave priser. Samtidig vil Lidl løbende udvikle og implementere CSR-aktiviteter som skaber værdi for mennesker, miljø og samfund.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere