22.02.2013  |  Kommunikation

Matchmaking på Energy Europe

Energy Europe i Bella Center sidst i maj bliver et udstillingsvindue for vedvarende energiløsninger og en åbning mod nye forretningsmuligheder i Skandinavien og Østeuropa. Messen gør også noget særligt for at blive et godt mødested.

Fakta om Energy Europe

  • Messen afvikles i Bella Center 23.-25. maj
  • Med et areal på mere end 10.000 m² vil kendte brands fra det internationale energi- og cleantech univers præsentere sig selv på Energy Europe.
  • Energy Europe er et produkt show for alle vedvarende energikilder og cleantech innovationer i Skandinavien og Østeuropa!

Messen Energy Europe tilbyder nogle nye rammer for at blive et et succesfuldt netværksforum. Flere tiltag skal sikre, at udstillere, indkøbere og besøgende på messen får det optimale udbytte. Et af de nye tiltag er er en såkaldt matchmaking event.

Også målet om at blive en stor international messe ser ud til at blive indfriet. Ud over de internationale pavilloner fra Polen, Ungarn, Østrig, Holland, Finland, Letland, Litauen, Estland, Ukraine, Slovakiet samt fra Belgien og Korea, får de tyske virksomheder på opfordringer nu også mulighed for at deltage på Energy Europe på en fælles stand.

Matchmaking event
På messens officielle matchmaking event, Energy Match, kan virksomheder møde nye samarbejdspartnere. Konceptet bag Energy Match er, at det skal være let at mødes med potentielle samarbejdspartnere på forhåndsbookede møder på messen. Først skal man registrere sig med en kort profil på eventens hjemmeside, så man er klar til at booke møder.

Man kan booke 1:1 møder her.

Deltag med firmapræsentationer
Deltagelse i konferenceprogrammet med firmapræsentationer og foredrag er et tilbud, som virksomheder allerede nu kan melde sig til, og det er en god ide at gøre det, da de tilgængelige mødelokaler er ved at blive besat.

Fra begyndelsen af marts kan man tilmelde dig online som besøgende på messen og konferencen.

Læs mere om Energy Europe her

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere