23.10.2017  |  Kommunikation

Ny e-bog sætter fokus på bæredygtigt byggeri med naturlig ventilation

Indhold fra partner Hvad er dette?

WindowMaster har for nyligt lanceret en gratis e-bog, der udforsker effekten, fordelene og udfordringerne ved brugen af naturlig ventilation. Det er en ligetil guide til arkitekter og andre fra byggebranchen, der er interesserede i hvorfor og hvordan man kan designe bæredygtige bygninger med naturlig ventilation, og hvad man skal tage med i sine overvejelser, når man vælger denne type ventilationsløsning. E-bogen er på engelsk.

Den nye e-bog adresserer nogle af de muligheder og udfordringer som arkitekter verden over møder når de designer bygninger, der både skal være estiske at se på, danne ramme om et sundt indendørsklima og overholde bæredygtige krav.

Som titlen (Why and how to use natural ventilation in your building design) også lægger op til, er e-bogen en meget praktisk udformet rettesnor, med det formål at inspirerer bygningsdesignere ved at besvare nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om intelligent naturlig ventilation. Læsere vil desuden finde håndgribelige råd til at designe med bæredygtig ventilation.

WindowMaster lancerede e-bogen med det formål at sætte fokus på naturlig ventilation som et grønnere alternativ til mekanisk ventilation, og for at kaste lys over hvad det indebærer at vælge den automatiserede form for ventilation, der bruger naturens egne drivkræfter.

Den nye e-bog er gratis og kan downloades her: www.windowmaster.com/ebook

Denne artikel er en del af temaet I fokus: bæredygtige byer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere