23.01.2019  |  Klima, miljø og energi

Ny publikation: Innovation i Klimatilpasningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan skaber et innovativt og klimarobust Danmark nye veje til vækst? Det sætter Concito, Cleantech TIPP og Gate 21 fokus på med denne publikation.

Innovation er vigtig for klimatilpasningsindsatsen. Den skal sætte os i stand til at møde en klimafremtid, som er markant forskellig fra det, som det moderne menneske hidtil har oplevet.

I vores del af verden vil der komme mere vand fra alle sider, mere varme og kraftigere vinde. Der hersker stor usikkerhed om omfanget af disse ændringer på lang sigt, men større risici og øget sårbarhed er vilkår, der skal håndteres.

Men innovation er også vigtig i lyset af den voldsomme udvikling, som vores bysamfund undergår – med fortsat tilflytning, øget koncentration af værdier og sårbar infrastruktur. Byerne står over for ”disruption” på så vitale områder som energi, transport, digitalisering, livsstil og cirkulær økonomi.

Det har CONCITO sammen med Gate 21 sat spot på i innovationsprojektet Cleantech TIPP

Det er der kommet denne publikation ud af: Innovation i Klimatilpasningen - Et klimarobust Danmark - Nye veje til vækst.

Mere fra Gate 21

Gate 21

https://www.gate21.dk/

Gate 21 er en non-profit partnerorganisation, der samler de ambitiøse regioner, kommuner, virksomheder og videninstitutioner, der vil den grønne omstilling. Vores afsæt er regionernes og kommunernes efterspørgsel på nye og smarte løsninger på klima- og energiområdet. Vi udvikler og demonstrerer energi- og ressourceeffektive løsninger i…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere