Concito

Klima, miljø og energi

Fragttrafik på el i byerne kan give markante CO2-reduktioner

Ny CONCITO rapport viser, at grøn citylogistik kan bidrage væsentligt til at nedbringe CO2-udledningen fra byernes vare- og lastbiltrafik. Klimazoner, der fremmer elektrificering af køretøjsparken, er det tiltag, der vurderes at have det største potentiale for CO2-reduktion. Men det kræver klare politiske rammer og nye lokale partnerskaber at få omstillingen sat i gang.

Klima, miljø og energi

Ny publikation: Innovation i Klimatilpasningen

Hvordan skaber et innovativt og klimarobust Danmark nye veje til vækst? Det sætter Concito, Cleantech TIPP og Gate 21 fokus på med denne publikation.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Efter klimaaftalen: 'Vi vil se nogle store forandringer'

Lørdag aften faldt en aftale endelig på plads ved COP21, generelt med tilfredshed til følge. Investorerne er klar til at finde den helt store tegnebog frem, og dermed kan aftalen blive en guldgrube for danske virksomheder i den grønne industri. Men der er stadig lovgivningsnødder der skal knækkes. Læs reaktioner på aftalen fra bl.a. WWF, Concito og Mærsk her.

Klima, miljø og energi

Økonomi er afgørende for klimavenlig adfærd

Mange danskere gennemfører gerne klimavenlige tiltag i deres bolig og forbruger mere klimavenligt, især når det kan betale sig økonomisk. Det viser tænketanken Concitos klimabarometer for 2014.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere