Klimatilpasning

Klima, miljø og energi

Case: Naturbaseret klimatilpasningsprojekt hos boligforening gøres rentabelt med nyt samarbejde

Hos boligforeningen Olufsgaard kanaliseres udgiften til genetablering over i et klimatilpasningsprojekt, hvor Tårnby Forsyning tilbagebetaler 40% af tilslutningsbidraget for, at beboerne selv håndterer tag- og overfladevand via lokal nedsivning.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Når klimatilpasning bliver til biodiversitet og rekreation

Hos anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard handler klimatilpasning ikke kun om funktion – det skal også gavne natur og mennesker.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny FN-klimarapport kalder på styrket grønt lederskab og øgede investeringer i en klimasikker fremtid

Videnskaben slår alarm: Ifølge den nye rapport fra FN’s Klimapanel om klimapåvirkninger, tilpasning og sårbarhed skal den globale indsats markant op og udledningen af drivhusgasser ned hurtigt, hvis Parisaftalens mål skal nås og de værste blivende skader undgås. Danmark bør påtage sig et større ansvar for den dybe klimakrise. Vi skal styrke vores klimaindsats ude og hjemme og forøge klimabistanden til de mest sårbare dele af verden.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Klimatilpasning styrkes med nye og bedre data og digitale værktøjer

Danmark skal være bedre forberedt på mere ekstremt vejr, og regeringen sender nu millioner efter forebyggelse og målrettet klimatilpasning.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere