26.02.2021  |  Supply chain

Påskegaven skaber arbejde i Afrika

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan virksomheder vælge en påskegave til medarbejderne, der skaber arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Afrika.

Social Foodies og NGUVU er gået sammen om påskegaven, der består af:

  • Fire forskellige chokolade-marcipan æg, håndlavet af økologisk marcipan og dyppet i social bæredygtig chokolade fra fabrikken i Sydafrika, der blandt andet skaber arbejde til udsatte mennesker i slumområderne.
  • 250g nyristede kaffebønner fra kvindelige kaffebønder i Kenya, der er sikret ordentlig betaling og træning, så de kan optimere kaffefarmene. Kvinderne får desuden doneret flere kaffetræer og vandtanke til farmene. Rundt om kaffebønnerne er farverig stofpose syet af udsatte kvinder i Nairobis slum, så de er sikret et arbejde og en tiltrængt indtægt.

Påskegaven koster 160 kroner + moms. Derudover kommer fragt, som eksempelvis koster 45 kroner + moms for hjemmelevering.

Du kan skrive til kontakt@nguvu.dk, hvis du vil høre mere om påskegaven og den kommunikation, der følger med gaven.

Mere fra NGUVU

NGUVU

http://nguvu.dk/

Om NGUVU NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe en positiv…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere