17.04.2020  |  Strategi & ledelse

Partnerskab vil støtte corona-projekter

Zalando og Ashoka vil gå sammen om at støtte udvalgte iværksættere, der aktuelt arbejder på projekter, som skal bekæmpe corona-pandemien.

Som reaktion på den aktuelle situation med corona, vil modeplatformen Zalando og den sociale organisation Ashoka sammen finde 50 såkaldte sociale iværksættere, der arbejder på projekter, hvis formål er at bekæmpe de konsekvenser, som coronavirussen har forårsaget. 

Læs også: Zalando vil bidrage til kampen mod COVID-19

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

De projekter, der udvælges, vil modtage rådgivning og yderligere støtte fra Zalandos ansatte. Selve støtten skal skræddersyes til det individuelle projekt og vil fokusere på at skalere løsningerne til den globale scene. 

“Vi besluttede at gå sammen med Ashoka igen som respons på den nuværende pandemi. Det at gøre en forskel kræver, at vi engagerer os i samfundet ved at finde nye løsninger. Vi støtter innovative organisationer i at bekæmpe krisen og forpligter os ved at investere tid, ekspertise og netværk”, siger Kate Heiny, der er bæredygtighedschef hos Zalando.

Læs også: Undersøgelse: Forbrugerne dømmer virksomheders corona-adfærd hårdt

Ashoka, der har været partner med Zalando gennem længere tid, arbejder på at forbinde iværksættere globalt for at skalere sociale idéer og projekter. Det fælles projekt planlægges at løbe fra april til oktober i år, for at imødekomme både kort- og langsigtede indvirkninger af pandemien. 

- HCL

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere