Projekt

Klima, miljø og energi

På ti år har samarbejde skabt grobund for 122 Folkeskove

Den århusianske skovrejsnings-NGO Growing Trees Network har ti-års jubilæum med Folkeskove i Danmark og nu også skovprojekter i Sydamerika og Afrika. Indsatsen har i Danmark alene betydet plantning af flere millioner træer på arealer til Folkeskove.

Klima, miljø og energi

Nyt projekt skal udvikle national standard for måling af biodiversitet

Projektet ’Udvikling af en national metode til kortlægning af bynatur’ skal det næste år være med til at finde en standard for, hvordan man kan måle og registrere biodiversitet i områder med bebyggelse.

Klima, miljø og energi

Nyt EU-projekt skal bringe alternative proteiner i forbrugernes søgelys

Hvordan kan vi udvide antallet af både animalske og plantebaserede proteinkilder til gavn for både klimaet og sundheden? Det sætter EU-projektet LIKE-A-PRO spot på i løbet af de næste 4 år

Klima, miljø og energi

Regeringsinitiativ om mere grøn energi er endnu ikke indfriet

For at øge tempoet på opførelsen af vedvarende energi afsatte et politisk flertal sidste år 28 millioner til et nyt grønt partnerskab. Men det endnu ikke blevet en realitet, og nu risikerer pengene at gå til spilde, lyder kritikken blandt andet.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere