Planter

Klima, miljø og energi

Case: Redmolen – fællesskabet styrkes, før byen bygges i Københavns Nordhavn

I sommeren 2016 var TagTomat medskaber af en midlertidig havnepark med strand, beachvolley og blomsterenge i Københavns Nordhavn. Bygherre ville give københavnere og investorer en oplevelse af området og udsigten inden byggestart.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Hos Meyers Madhus pakkes den gode mad ind i grønne omgivelser

Meyers Madhus deler TagTomats kærlighed til fællesskaber, selvforsyning og lokal produktion. Derfor har vi hjulpet dem med at skabe tre baggårde, som blev til en appetitlig fusion af urban gardening og gastronomi.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

TagTomat – fra hobby til grøn millionforretning: ”En gang imellem rammer vi den lige i røven”

Det startede som en hobby i en baggård på Nørrebro, men i dag er ‘TagTomat’ med Mads Boserup Lauritsen i spidsen en grøn virksomhed, der fem gange er blevet nomineret til en Danish Design Award og af dagbladet Børsen kåret som en Gazelle-virksomhed.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Blødende vegetarburger er godt nyt for klimaet

Efter fem års udvikling har en ny og kødfri, men samtidig blødende burger set dagens lys. Burgeren er plantebaseret og belaster klimaet i meget lav grad sammenlignet med kødholdige burgere.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere