28.04.2020  |  Klima, miljø og energi

Plastindustrien sponsorerer lokalt affaldsinitiativ på Frederiksberg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Plastindustrien støtter initiativet ’Dråben i havet – Gør en forskel’, der blev startet af ildsjælen Rachel Pryce Roed i juli 2019. Visionen er “Ren by, ren natur & rent hav”.

Brancheforeningen Plastindustrien har valgt at sponsorere Frederiksberg-initiativet ’Dråben i havet - Gør en forskel’, der koordinerer, at frivillige jævnligt indsamler affald i det lokale bybillede.

Efter hver skraldegåtur har de frivillige mulighed for at hygge sig med en snack, som er doneret af Plastindustrien.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

- Affald hører naturligvis ikke til i hverken naturen eller på gader og stræder. Vi er fulde af beundring over, hvordan en stadig større gruppe frivillige har taget kampen op imod henkastet affald på Frederiksberg. Den indsats vil vi meget gerne være med til at støtte op om.

Han uddyber:

- I Plastindustrien har vi den holdning, at vi skal passe på godt vores ressourcer. Når affald bliver håndteret forkert og smidt på gaden, så misser man muligheden for at genanvende eksempelvis glas, pap og plast. Jeg håber, at initiativer som ’Dråben i havet – Gør en forskel’ kan være med til at få folk til at blive lidt mere opmærksomme, når de færdes i byen og naturen.

’Dråben i havet – Gør en forskel’

Initiativet er startet af ildsjælen Rachel Pryce Roed, og hun er glad for støtten.

Rachel Pryce Roed siger:

- At modtage snacks fra Plastindustrien gør, at vi har noget at samles om efter skraldeturen. Det er det, der også er det hyggelige ved turen!

Der er bl.a. arrangeret skraldegåture den 2. maj, den 9. maj og den 14. maj, og turene bliver selvfølgelig gennemført efter sundhedsmyndighedernes anbefalinger

Ved opstarten af ’Dråben i havet – Gør en forskel’ valgte Plastindustrien også at donere drikkevarer til de mange frivillige affaldsindsamlere.

Mere fra Plastindustrien

Plastindustrien

https://plast.dk/

  • pd@plast.dk
  • 3330 8630
  • Vesterbrogade 1E, 3. 1620 København V, Danmark

Plastindustrien er en brancheorganisation for plastvirksomheder i Danmark. Vi har omkring 250 medlemmer, og industrien tæller over 26.000 danske jobs. Som brancheorganisation dækker vi både plastforarbejdende virksomheder, samt leverandører af de maskiner og råvarer, der indgår i industrien. Vores mission er at sikre danske plastvirksomheder optimale rammer…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere