Plastaffald

Klima, miljø og energi

Glæde hos Plastindustrien: Nyt affaldsforslag øger muligheden for at genanvende plast

Plastindustrien har længe efterlyst en strømlining af de mange forskellige måder at indsamle affald på i Danmark. Derfor ser foreningens miljøpolitiske chef Christina Busk positivt på regeringens forslag om at ensarte de kommunale affaldsindsamlinger.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Plastindustrien sponsorerer lokalt affaldsinitiativ på Frederiksberg

Plastindustrien støtter initiativet ’Dråben i havet – Gør en forskel’, der blev startet af ildsjælen Rachel Pryce Roed i juli 2019. Visionen er “Ren by, ren natur & rent hav”.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Verden over forpligter plastaktører sig til 2025-mål

I oktober 2018 forpligtede en lang række virksomhedes- og regeringsledere samt organisationer sig til et fælles løfte om at løse de globale plastproblemer frem mod 2025. Nu gøres der for første gang status for den globale ”commitment”

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Fremtiden for plast er biobaseret

Efterspørgslen på vedvarende ressourcer stiger, men trods voksende efterspørgsel udgør bioplast fortsat kun mindre end 1 % af de 300 millioner ton plast, der produceres på verdensplan. Artiklen giver et indblik i bioplastens verden.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere