Initiativ

Klima, miljø og energi

Lidl og Too Good To Go udvider samarbejdet: 121 Lidl-butikker tager kampen op mod madspild

Fra den 7.november har madspildsvirksomheden Too Good To Go kunne bryste sig af at have indgået et landsdækkende samarbejde med dagligvarekæden Lidl. Discountkæden bliver den første med et landsdækkende initiativ mod madspild, hvor kunder kan købe poser med overskudsmad til en reduceret pris i samtlige af Lidls 121 butikker i Danmark. Samarbejdet er det største af sin slags i Too Good To Go’s levetid i Danmark.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Højtflyvende initiativ: Dansk luftfart skal være CO2-neutral i 2050

Den danske luftfartsbranche er gået sammen om et klimaudspil, der skal gøre sektoren CO2-neutral i 2050. Kompensationsordninger, biobrændstoffer og teknologiske løsninger er på agendaen, der skal sikre, at luftfarten kan fortsætte med at skabe vækst, men på mere bæredygtig vis.

0 kommentarer

Supply chain

Skønhedsproducenter lancerer ansvarligt skønhedsinitiativ

Med lanceringen af Responsible Beauty Initiative håber fire skønhedsproducenter på at styrke bæredygtigheden i hele skønhedsbranchens forsyningskæde.

0 kommentarer

Samfund

Mastercard og WFP annoncerer nyt initiativ, der skal hjælpe underernærede mennesker

Hos Mastercard og World Food Programme vil man forsøge at bekæmpe den onde spiral af sult og fattigdom verden over. Derfor annoncerede de for nylig initiativet 100 Million Meals, der skal rejse midler og måltider til underernærede mennesker.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere