14.10.2018  |  Klima, miljø og energi

PODCAST: Bæredygtig Business nr. 22 - Malene Thiele og Christian Villum

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teknologien som redningskrans?

Teknologi og innovation er nøgleord, hvis vi skal gøre os nogen forhåbning om at indfri FN’s 17 verdensmål, og sammen med Malene Thiele, Dansk Erhverv, og Christian Villum, Dansk Design Center, ser vi i denne episode nærmere på mulighederne for at eskalere den teknologiske innovation i en bæredygtig retning. 
Der er helt konkrete råd til virksomheder, der gerne vil systematisere innovationen, når Christian Villum forklarer, hvordan design kan bruges som en drivende kraft i processen, og der er gode eksempler på nye, bæredygtige løsninger, når Malene Thiele fortæller om vinderne af 360 Grader Prisen 2018.
Desuden kan du blive klogere på, hvordan open source-udvikling kan lade sig gøre med fysiske produkter, hvilken indflydelse hacktivisme fik for følgerne af Fukushima-ulykken, samt hvorfor der yderst sjældent kommer noget særlig opfindsomt ud af blot at gå ind i et rum og tage tænke-hatten på.

Hør podcastet her

Episode 22:
Gæst - Malene Thiele, Dansk Erhverv og Christian Villum, Dansk Design Center 
Vært og tilrettelægger - Steffen Max Høgh,

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere