01.07.2020  |  Strategi & ledelse

Podcast: Bæredygtighed i Dell med Louise Koch

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan arbejder en tech-gigant som Dell med bæredygtighed og CSR og får det til at gennemsyre alt hvad de gør, så både sælgerne, marketingafdelingen og kunderne forstår budskabet? Få gode råd af Dells Corporate Sustainability Director Louise Koch.

Steffen Max Høgh arbejder på at implementere bæredygtighed og genbrug gennem sit arbejde i HolmrisB8, dog i en væsentlig mindre skala. Derfor er han fascineret af hvordan Dell Technologies vælger at gribe bæredygtighed an med over 160.000 medarbejdere på verdensplan.

Bæredygtighed er ikke kun et konkurrenceparameter, men styrker også relationen mellem virksomheder og kunder. For efterhånden som flere og flere kunder stiller krav om bæredygtige produkter, vokser kravet også til virksomhederne om at kommunikere hvad de har af tiltag på området. Faktisk kigger flere og flere kunder på en virksomheds tiltag på bæredygtighed før de ser på produkterne. Og det giver grobund for at styrke relationen mellem virksomhed og kunde.

Men hvordan gør man lige det i en gigant som Dell Technololgies med 160.000 medarbejdere i virksomheden på verdensplan? Det giver Corporate Sustainability Director Louise Koch, som arbejder med at gøre bæredygtighed og CSR til et værdiparameter for Dells kunder, en masse gode bud på.

Dell har sat sig ambitiøse mål på bæredygtighedsområdet og skal nu fortælle omverdenen dels hvad de gør og så faktisk også gøre det, de siger de vil gøre. Walk the talk, som det hedder på godt dansk.

Hvad gør Dell så? For eksempel har de i mange år været førende med genbrugt plastik i deres produkter og i podcasten fortæller Louise Koch også om nogle af deres såkaldte ”Moonshot goals”:

  • At 50% af materialerne i deres produkter skal være lavet af genbrugte materialer
  • At 100% af emballagen også skal være genbrug
  • At for hvert produkt de sælger, vil de tage et tilsvarende produkt tilbage til genbrug/genanvendelse

Louise Koch fortæller om, hvordan hun kommunikerer de bæredygtige budskaber til kunder og medarbejdere, hvordan medarbejderne fungerer som ambassadører på sociale medier og hvordan de kan engagere sig i lokale tiltag, for eksempel interessegrupper, hvor de kan udføre græsrodsarbejde.

Lyt med her og bliv klogere på bæredygtighed hos Dell Technologies

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere