11.03.2020  |  Klima, miljø og energi

Podcast: Klimaaktivisten møder Klimarealisten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er det der gør, at nogle mennesker, måske især hvide, midaldrende mænd, synes Greta Thunberg eller veganerpartiet er så sindssygt provokerende? Det diskuterer Bæredygtig Business’ Klimarealist Steffen Max Høgh med Klimaaktivist Anders Morgenthaler.

Steffen Max Høgh og Anders Morgenthaler har mange og gode diskussioner i denne podcast om fremtiden for blandt andet flybrændstof, togrejser, investeringer, kognitiv dissonans, plastik og gamle, hvide mænd der bliver provokeret af en ung kvinde med en diagnose.

Anders Morgenthaler kender du måske bedst fra den satiriske og humoristiske tegneserie Wulffmorgenthaler. Han er investor og ejer af det demokratisk ejede rejseselskab ”Den Grønne Rejse”. Og så er han frelst, med sine egne ord. Andre ynder at kalde ham en gigantisk idiot. Men det er han ligeglad med.

Steffen Max Høgh anser ikke sig selv for at være frelst. Han kalder sig ”klimarealist”, men med sit store arbejde for miljø og bæredygtighed i Holmris B8 er han dog enig med Anders Morgenthaler på flere forskellige områder. For eksempel har Steffen ikke særlig lyst til at sætte sig ind i en flyver og brænde Co2 af – og Anders Morgenthaler har slet ikke fløjet de sidste fem år, fordi han ikke nyder det mere. Vil det lykkes Anders at overbevise Steffen om, at det er ok at være ”frelst”?

De to taler om en voksende forbrugergruppe i samfundet, som efterlyser bæredygtige alternativer, der er til at betale og hvad denne efterspørgsel kommer til at betyde for fremtidens forretningsmodeller. De diskuterer også syntestisk brændstof til fly, sorte investeringer (f.eks. kød, fossiler) og hvorfor du skal ud af dem NU hvis du investerer i sådan noget.

Og endelig tager de fremtidsbrillerne på, og spår om tre gigantiske industrier, der vil blive revolutioneret inden for de næste 10 år, nemlig kød og fødevarer, fossilt brændstof og bygningsindustrien.

Lyt til podcasten her og glæd dig over, at fremtiden er grøn.

Mere fra HOLMRIS B8 Circular

HOLMRIS B8 Circular

www.holmrisb8online.dk

 Circular er en del af HOLMRIS B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. Vi varetager kundernes brugte møbler og vores kerneservice er bæredygtig bortskaffelse.I HOLMRIS B8 Circular har vi specialiseret os i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på en cirkulær økonomisk tankegang - hvilket betyder, at vi behandler…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere