04.10.2022  |  Supply chain

PostNord fordobler antallet af elbiler

Selvom vi stadig kun er i begyndelsen af efteråret, er PostNord godt i gang med forberedelserne til onlinehandlens højsæson. Black Friday og jul er lige om hjørnet, og i år kan pakkerne meget vel blive leveret af en af PostNords 100 nye elbiler.

I løbet af oktober og november vil PostNord erstatte 100 dieselbiler med elbiler – og flere af dem er allerede så småt begyndt at rulle ud i landskabet. 

”Vi arbejder målrettet på at gøre vores transport grønnere, og med en investering som denne tager vi endnu et stort skridt mod vores målsætning om at gøre PostNord fossilfri i 2030. De 100 ekstra elbiler giver os endnu bedre muligheder for at levere klimavenligt til de danske pakkemodtagere – også når vi får allermest travlt”, siger Lene Reipuert, der er vicedirektør for pakker i PostNord.

Hun tilføjer, at det særligt er grundet den kommende jule- og udsalgstid, at man opruster transportflåden.

Læs også: Bestseller-kunder kan nu klimakompensere deres fragt

”Vi forbereder os grundigt på, at vi får særligt travlt op til jul, så vi kan sikre, at alle pakker kommer frem i tide på trods af de enorme mængder. Jeg er meget glad for, vi kan sikre den bedst mulige kundeoplevelse, mens vi samtidig gør danskernes pakker endnu grønnere”, siger vicedirektøren

Når alle de nye elbiler er i drift, har PostNord tæt på 170 elbiler, der blandt andet kører i og omkring Aalborg, Aarhus, på Fyn, Bornholm og Samsø foruden flere steder i København og omegn. 

De 100 ekstra biler er af modellen Mercedes-Benz eSprintere, og det vil især være pakkemodtagere i og omkring Storkøbenhavn og Nordsjælland, Aarhus, Aalborg, Hjørring og på Fyn, der nu får glæde af dem.

- HCL

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere