01.07.2019  |  Samfund

Responsible Hospitality Day 2019 – The Sustainable Guest Experience

Indhold fra partner Hvad er dette?

BC Hospitality Group ruller den grønne løber ud for tredje gang og inviterer branchen og andre interessenter til non-profit konferencen Responsible Hospitality Day.

Den 9. september 2019 omdannes Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers, en eftermiddags tid, til en gryderet af nytænkning og idéudveksling om fremtidens bæredygtig gæsteoplevelse, og de udfordringer og muligheder branchen står over for. Der sættes særlig fokus på hvordan partnerskaber, co-creation, teknologi og digitale medier kan bidrag til en mere bæredygtig gæsteoplevelse.  

Responsible Hospitality Day 2019 er mere end “bare” en konference,  LABområdet giver deltagerne et hands on indtryk af, og indblik i nye og spændende koncepter og produkter som berører dagens tema. 

BC Hospitality Group har allieret sig med en kompetent og relevant samarbejdspartner, nemlig   Wonderful Copenhagen, som i slutningen af 2018 selv kom med et ambitiøst bud på en bæredygtig turismestrategi for Storkøbenhavn frem mod 2030. 

Deltagerne er relevante virksomheder, videninstitutioner, offentlige institutioner, restauratører m.fl. med andre ord aktører i og omkring hospitalitybranchen.  

Fælles for dagens program er bæredygtighed og temaet for dagen er helt kort, hvordan skaber man den bæredygtige gæsteoplevelse uden at gå på kompromis med kvalitet, helhedsoplevelse og ikke mindst forventninger.  

Programmet kommer vidt omkring emnet og pointen bliver understreget af oplæg af direktøren for International Tourism Partnership (ITP) Madhu Rajesh om vigtigheden af, at indgå partnerskaber i branchen for at kunne gøre en reel forskel og sætte et aftryk.  

ITP er en non-profit turismeorganisation for ledere i hotelbranchen på hele kloden, hvor der udveksles idéer, opbygges netværk og samarbejdes med det formål, at gøre branchen til den industri i verden der tager sit ansvar mest alvorligt. 

Hvordan forankrer man så bæredygtighed i gæsteoplevelsen?  

Bæredygtighed er dybt forankret i BC Hospitality Groups DNA og drivkraften i forretningen. Med en ambition om at være den førende virksomhed indenfor hospitalitybranchen i Danmark, er det derfor indlysende at tage initiativ og lægge hus til den tredje udgave af Responsible Hospitality Day.  

Dagen skal inspirere, og det sker via foredrag med substans, spændende cases og ikke mindst masser af bæredygtig networking.  

Man inviterer en række interessante og relevante personer til at præsentere fakta, dele holdninger og praktiske cases. Aktiviteter som alle belyser, hvordan bæredygtighed kan have en direkte positiv indvirkning og aftryk på gæsteoplevelsen.  

Konferencen er gratis, men med begrænset antal pladser. 

Mere information om dagen på www.responsiblehospitality.dk 

Mere fra BC Hospitality Group

BC Hospitality Group

http://www.bchospitalitygroup.dk/

Hos BC Hospitality Group tager vi udgangspunkt i begrebet Responsible Hospitality. Det betyder, at vi – udover at levere den bedste service til vore gæster og kunder - tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og omgivelserne. Vi har en 360° holistisk tilgang til bæredygtighed, som tager afsæt i FN’s verdensmål og en…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere