01.05.2018  |  Kommunikation

Udtjente hospitalskitler fra DFD hjælper for tredje år mennesker i nød

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når Læger uden Grænsers landsindsamling løber af stablen den 27. maj, vil små og store indsamlere igen være iklædt genbrugte lægekitler fra DFD

For tredje år i træk sørger DFD d. 27. maj i samarbejde med Læger uden Grænser for, at frivillige, ved at tage kitlen på og indsamlingsbøssen i hånden, kan blive ”læger for en dag” og støtte det velgørende og vigtige arbejde, som Læger uden Grænsers udsendte hver dag udfører hos mennesker i områder i konflikt og nød.

DFD klæder nemlig landsindsamlingens indsamlere i aflagte hospitalskitler fra de danske hospitaler, så de frivillige er synlige i gadebilledet, og så de får en fornemmelse af at være en del af Læger uden Grænser.

”Vi i DFD er rigtigt glade for, at hospitalskitlerne på ny kan hjælpe med at redde liv. De har tjent deres pligt i det danske hospitalsvæsen, og for os giver det altid god mening at genbruge udtjente tekstiler, når det er muligt, for at minimere ressourcespild. At kitlerne så ovenikøbet skaber synlighed omkring det vigtige og modige arbejde, som Læger uden Grænser udfører, giver jo bare endnu mere mening,” siger Hanne Selsholt Britz, som er divisionsdirektør i Velfærd & Sundhed i DFD.

Og det at få hospitalskitlen på betyder rent faktisk noget for Læger uden Grænsers indsamlere:

”Sidste år samlede jeg ind med min datter Olivia, og vi syntes faktisk begge, at det var sjovt og vigtigt at gå rundt i kitler. Læger uden Grænser er en fantastisk hjælpeorganisation, som jeg har stor tillid til, og hvis jeg kan støtte ved at gå rundt i en hospitalskittel i et par timer, så gør jeg gerne det. Og så er det en rigtig god måde at vise min datter, hvordan man ret nemt kan gøre en forskel for andre mennesker, siger Jesper Dissing.

Og Jesper Dissing har ret i at han, Olivia og de mange tusinde indsamlere, som d. 27. maj igen tager kitlen på for Læger uden Grænser, gør en kæmpe forskel for andre mennesker.

”Når de frivillige bruger omkring tre timer af deres tid, er hver eneste indsamler med til at redde liv rundt omkring i verden. De indsamlede midler gør netop, at vi kan sende læger, sygeplejersker, jordemødre og andet personale til de mennesker rundt omkring i verden, der har størst behov for humanitær nødhjælp,”slutter Anni Kammer, som er B2B manager hos Læger uden Grænser.

Vil du bruge omkring tre timer på at hjælpe Læger uden Grænser d. 27. maj, kan du tilmelde dig som indsamler på http://msf.dk/landsindsamling/

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere