Udvidet producentansvar

Klima, miljø og energi

Analyse: Krav til tekstilvirksomheder kan mindske borgernes affaldsregning og øge genbrug

Et udvidet producentansvar for tekstilbranchen kan både betyde besparelser hos danskerne, tøj i bedre kvalitet og øget genbrug – men også større socioøkonomiske omkostninger. Det viser en rapport udført af Deloitte for Miljøstyrelsen.

Klima, miljø og energi

LEED Platinum og LEED Gold til flere af Blåkläder Workwears fabrikker

VIDEO: Blåkläder Workwears fabrik modtager LEED Platinum som den første i Myanmar. Et vigtigt skridt for en grønsort industri! Udforsk videoen, og stil skarpt på ansvarlig tekstilproduktion.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt forskningsprojekt om genanvendelse af arbejdstøj står foran stort gennembrud

Chalmers University of Technology i Göteborg har sat sig for at løse en umiddelbart umulig opgave i tekstilindustrien: på grund af det komplekse design og brugen af mange forskellige materialer i arbejdstøj kan kun ganske lidt arbejdstøj genanvendes.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Ny forening skal gøre genanvendt emballage praktisk muligt

Danmarks store erhvervsorganisationer er gået sammen om at udvikle en kollektiv løsning for indsamling og genbrug eller genanvendelse af emballage. Løsningen skal være klart til når det udvidede producentansvar for emballage indføres i 2025

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere