14.01.2021  |  Medarbejder

Værdifuld faglig sparring

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Her opnås en værdifuld faglig sparring, som man ikke kan opnå hjemme i sin egen virksomhed"...

...lyder det fra et af vores netværksmedlemmer, som sætter stor pris på at kunne inspirations- og erfaringsudveksle med ligesindede fra andre virksomheder - noget du ikke behøves at undvære, selvom fysiske events lader vente på sig lidt endnu.

Aktiviteten i vores mange faglige netværk er nemlig bestemt ikke faldet under forsamlingsforbuddet, da medlemmerne - måske nu mere end nogensinde - har brug for inspiration og sparring fra andre, som sidder i en lignende rolle.

Er du nysgerrig på, hvornår netværket for informationssikkerhed eller et af de mange andre netværk mødes, så tag et kig i vores netværkskalender for 2021. Vi glæder os til at se dig til værdifuld sparring online (og fysisk så snart det igen er muligt).

Hent netværkskalender...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere