Netværk

Klima, miljø og energi

Nu går Det Grønne Forskernetværk i luften

Der var mere end fuldt hus, da forskere fra landets universiteter inviterede til lanceringen af Det Grønne Forskernetværk – et netværk, der skal styrke deres stemme i den offentlige debat, presse universiteter mod en grønnere retning og etablere nye indbyrdes samarbejder.

Klima, miljø og energi

Tværeuropæisk samarbejde løfter innovationen hos OKNygaard

OKNygaard og andre europæiske virksomheder, uddannelsesinstitutioner og fageksperter bidrager i fællesskab til udviklingen af naturbaserede løsninger, som på sigt vil bidrage til klimatilpasning og øget biodiversitet i byerne og dermed øge borgertrivslen.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt netværk skal styrke danske positioner inden for grøn energi gennem standardisering

Dansk Standard har lanceret et nyt, strategisk netværk inden for Power-to-X og CCUS. Netværket bringer danske virksomheder og myndigheder sammen mod målet om at fremskynde den grønne omstilling på energiområdet og sikre danske styrkepositioner.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Sådan skaber man et godt netværk

Har du lyst til at være en del af et netværk? Det behøver slet ikke være svært, og derfor har vi spurgt syv netværksdeltagere om deres største overraskelser og bedste råd, hvis man vil i gang med netværksidéen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere