21.09.2022  |  Klima, miljø og energi

Bliv en del af det nationale netværk for bæredygtig erhvervs- og mødeturisme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få ny viden og erfaringer, udvid dit netværk og hold dig løbende opdateret på nye tilbud målrettet erhvervs- og mødeturismen.

I MeetDenmark samler vi aktører, der sammen udvikler bæredygtige løsninger og services til erhvervs- og mødeturismen. Få ny viden og erfaringer, udvid dit netværk og hold dig løbende opdateret på nye tilbud målrettet erhvervs- og mødeturismen.

Netværksmøder der inspirerer og skaber handling
Indhold på selve netværksmøderne kan bestå af oplæg, videndeling og sparring med det formål at dele viden, erfaringer og kompetencer på tværs af Danmark.

Tilmeld dig netværket
Det nationale bæredygtighedsnetværk  har fokus på at skabe en mere bæredygtig erhvervs- og mødeturisme. Der udsendes nyheder til netværket ca. 2 gange årligt med invitation til netværksarrangementer, nye viden og tilbud målrettet branchens virksomheder.  

Tilmeld dig netværket ved at sende en mail til Anne-Sofie Hattesen, asha@woco.dk med teksten: “Ja tak til nyhedsbrev"

Mere fra MeetDenmark - Dansk Erhvervs- og Mødeturisme

MeetDenmark - Dansk Erhvervs- og Mødeturisme

www.meetdenmark.dk

MeetDenmark har til formål at udvikle og fremme dansk erhvervs- og mødeturisme. MeetDenmark arbejder blandt andet med at skabe en bæredygtig omstilling af branchen. Medlemmerne er Erhvervsministeriet samt Danmarks fire største destinationer for erhvervs- og mødeturisme (VisitAarhus, Destination Nord, Destination Fyn og Wonderful Copenhagen).  

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere