Turisme

Klima, miljø og energi

Rejsebranchen vil stoppe trofæjagt

Sydafrika vil profilere trofæjagt som bæredygtig turisme. 35 rejsebureauer opfordrer nu regeringen til at droppe planerne.

Indhold fra partner

Kommunikation

CSR-konferencen 2018: Hvordan bliver Danmark bedst til bæredygtig business i 2030?

Behovet for bæredygtighed og ansvarlighed har sjældent været større. En varm sommer har gjort global opvarmning håndgribelig for os alle sammen, og med FN’s verdensmål har vi fået et fælles sprog på tværs af sektorer om de udfordringer, vi står overfor. Der er også en udvikling, der rummer nye forretningsmuligheder for Danmark og danske virksomheder. Der er stadig et stykke vej mod 2030 – men uret tikker. Så hvad skal der til for at nå i mål? Vi har inviteret statsministeren og BlackRock til at pege på mulighederne på årets CSR-konference den 10. oktober.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Star Tour starter klimamål

Rejsebranchen skal være grønnere, mener Star Tour med ejeren TUI Group i ryggen. Derfor lancerer de nu en række mål til en mere miljørigtig rejsebranche.

Klima, miljø og energi

Nordisk Råd vil øko-certificere turistmål

Turismen er stigende i de nordiske lande. Det gavner økonomien i en krisetid, men sætter også naturen under pres, ikke mindst på Island og i Arktis. Nordisk Råd ønsker derfor en certificering af turistmål.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere