20.04.2015  |  Kommunikation

Verdens Bedste Nyheder er klar til 2015

Verdens Bedste Nyheder er klar til at dække de bedste nyheder anno 2015. Her stilles der skarpt på positive resultater fra udviklingslandene.

Igen i år har Verdens Bedste Nyheder sat sig for at formidle fremskridt og positive resultater fra udviklingslandene gennem konstruktiv journalistik. Det sker gennem en nyhedskampagne, der finder sted i sensommeren.

Læs også: Verden er ikke så slem endda

Og der er lagt op til vigtige nyheder i år. For 2015 er blandt andet året, hvor verdens ledere i FN mødes for at vedtage de nye Verdensmål, der skal afskaffe fattigdom og sikre planeten frem mod 2030. Senere på året mødes de igen i Paris til COP21 for at finde en bindende løsning på klimaproblematikken.

Verdens Bedste Nyheder bygger på et samarbejde mellem FN, Danida og over 100 danske udviklingsorganisationer – og har derudover flere end 100 virksomhedspartnere.

Læs også: Flere midler til CSR i vækst- og udviklingslande

Hovedkampagneperioden løber fra den 11. august til 11. september 2015 – og igen i år er det gratis at være med. Det er desuden muligt at foretage tilkøb og lave sit eget Verdens Bedste Nyheder-event.

Læs mere om konceptet her

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Stendorff Meier

Redaktionsassistent

Uddannelse: Bachelor i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet 2012-2015. Kandidatstuderende i journalistik og kommunikation ved Roskilde Universitet. Fokusområder: socialstof, arbejdsmiljø, installationsbranchen og festivaler. 

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere