27.02.2013  |  Klima, miljø og energi

Vestas tilslutter sig Energy Europe

Energy Europe forventer, at 400 verdensomspændende vedvarende energiselskaber fra mere end 10 nationer vil være på udstillingen i Bella Center ultimo maj.

Vestas har valgt at have en stand på ENERGY EUROPE og bakker dermed op om den nye skandinavisk handelsplatform indenfor energifeltet. Vestas-koncernen er verdens førende inden for vindteknologi, og har installeret mere end 40.000 vindmøller i 65 lande på fem kontinenter.

Læs også: Matchmaking på Energy Europe

Energy Europe, som både er en messe og konference, har som mål at være det unikke udstillingsvindue for det stærke danske marked for vindenergi. Messen ønsker også at bygge bro til vigtige forretningsmuligheder i Skandinavien og Østeuropa indenfor onshore og offshore vindprojekter!

Læs også: Nykredit lancerer ambitiøs klimastrategi

Messen forventer at at komme til at præsentere den nye generation af virksomheder inden for vedvarende energi, der reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer og dermed skærer ned på energiomkostninger og forbedrer økonomien.

Jan Serup Hylleberg, adm. direktør for vindmølleindustrien, siger i en pressemeddelelse:
"Det er meget glædeligt, at så mange store internationale spillere fra energi-og cleantech industrien støtter Energy Europe 2013. Vi deler interessen for at støtte den globale udbygning af vedvarende energi. Her ser vi at Energy Europe er den perfekte mulighed til at præsentere en bred vifte af nye teknologier inden for vores felt".

Energy Europe afvikles 23.-25. maj i Bella Center.

-UB
 

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere