27.06.2019

Vi skifter navn til…

Indhold fra partner Hvad er dette?

MiljøForum Fyn Byggeri skifter navn til BYG FYN.

Det nye navn afspejler vores fokus på den fynske byggebranche. Navneskiftet får ikke betydning for aktiviteterne i klyngen. Vi vil fortsat have et stærkt fokus på forretningsudvikling og kompetencer indenfor bæredygtighed samt ikke mindst de muligheder, der ligger i anvendelse af nye teknologier.

Miljøforum Fyn har gennem det seneste års tid været delt op i to selvstændige klynger – MiljøForum Fyn Byggeri og Miljøforum Fyn Industri, hvor sidstnævnte har haft et særligt fokus på miljøledelse, cirkulær økonomi og verdensmål i produktionsvirksomheder.

Med overgangen fra MiljøForum Fyn Byggeri til BYG FYN bliver aktiviteterne i MiljøForum Fyn Industri til en del af de generelle vejledningstilbud i Erhvervshus Fyn.

BYG FYN vil fremover også have et mere nationalt udsyn. Der er indgået en samarbejdsaftale med det nationale innovationsnetværk InnoBYG, som betyder, at vores medlemmer kan deltage i flere innovations- og udviklingsprojekter.

Vores nye hjemmeside er under opbygning, og den vil stille og roligt i løbet af den kommende periode tilpasse sig til det nye design og logo.

Tags: BYG FYN

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere