30.09.2016  |  Kommunikation

Vi spreder varme til kræftpatienter på Fyn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fynske Christine Landry Brandt er initiativtager til Kemoknit, hvor hun indsamler strikkede huer til kræftpatienter på OUH. Vi hjælper Christine ved at stille vores afdelinger på Fyn til rådighed for indsamlingen.

Initiativtageren bag et nyt indsamlingsprojekt til glæde for kræftramte er den fynske Christine Landry Brandt. Tiltaget kalder hun for ”Kemoknit”, hvor hun indsamler hjemmestrikkede huer, hatte og kasketter fra hele Fyn til kræftpatienter på OUH. Også garnruller og garnrester er mere end velkomne. Christine har nemlig allieret sig med strikkeklubber rundt på øen, som forvandler garnet til flotte huer.

"Det har været helt overvældende, hvad jeg har fået af reaktioner. Jeg har både fået mails fra en kvinde, der bor i Italien, som gerne vil være med og en fra Australien, som lige er flyttet her til Danmark, der gerne vil være med", fortæller Christine og fortsætter. 

"Drømmen er, at vi også kan starte det op på børneafdelingen."

Aflevér garn og huer i Middelfart Sparekasse

Initiativet er nu nået til Middelfart Sparekasse. I Sparekassens filialer i Middelfart, Strib, Odense og Svendborg er der nu opsat kurve, hvor alle har mulighed for at aflevere garn og hjemmelavet hovedbeklædning.

Indsamlingen begynder mandag den 3. oktober som startskud til ”Lyserød Lørdag” lørdag den 8. oktober, hvor hele Danmark samler ind til bekæmpelse af brystkræft. Men du kan allerede nu aflevere garn og hjemmestrikkede huer i Middelfart Sparekasse. Indsamlingen af garn og hovedbeklædning fortsætter efterfølgende i Sparekassens fynske filialer.

Kemoknit er et frivilligt initiativ og er non-profit.

Mere fra Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse

midspar.dk

Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut med afdelinger fordelt på Fyn og Jylland. Middelfart Sparekasse er en selvejende institution og garantsparekasse, der aktivt arbejder på at udvikle det samfund, vi er en del af. Sparekassens samfundsmæssige engagement kan føres helt tilbage til grundlæggelsen i 1853. Allerede dengang var Sparekassens grundfilosofi, at beslutninger skulle være til gavn…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere