03.04.2016  |  Supply chain

Viden i verdensklasse sætter trumf på sourcing-konference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Stærke internationale talere fra Philips og Nestlé udgør nu sammen med IDH Sustainable Trade en solid global del af Responsible Sourcing d. 19. maj, hvor CSR LINK sammen med DTU, Accenture og Fairtrade Mærket sætter fokus på ansvarlighed i værdikæder

Det er en perlerække af danske og internationale indlægsholdere, der d. 19. maj sammen blænder op for konferencen Responsible Sourcing, der afholdes på DTU. Senest slutter Marcel Jacobs, Director of Supplier Sustainability, Philips og Hilary Parsons, Global Senior Public Affairs Manager, Nestlé sig med indlæg og bidrag i den internationale debat om eftermiddagen sig til et felt af talere med viden og erfaring om alle de mange facetter af udfordringer om ansvarlighed, sporbarhed, bæredygtighed, forsyningssikkerhed, produktionsforhold, datastyring og meget mere som en global værdikæde favner.

“Vi har i Danmark meget at byde på mht. at favne værdikæders mange udfordringer, hvilket er en medvirkende årsag til den stærke internationale interesse for at bidrage til konferencen. Omvendt har vi ydmygt klart også nyt at lære, så det bliver en fantastisk spændende dag med en klar appel langt udover Danmark faktisk,” siger Jens Prebensen, stiftende partner i CSR LINK. På dagens program indgår nemlig ikke kun Philips og Nestlé, som internationale talere, men også IDH Sustainable Trade og FLOCERT bidrager med talere fra globalt plan, mens vi dog også fra dansk side med talere fra både Mærsk og Carlsberg byder ind viden fra globale aktører.

Vejen mod Corporate Excellence
“I hele værdikæden er der små og store opgaver, udfordringer og potentialer for globale virksomheder, hvor kravet om åbenhed og sporbarhed både medfører nye opgaver for datamæssig håndtering og adgang, men også nogle gange helt nye tekniske og kommunikative hovedbrud,” påpeger Jens Prebensen, der dog også peger på, at man rigtig mange steder først og fremmest kaster sig over disse opgaver med stor energi og høj grad af innovation. På denne måde udgør processen på mange måder et gedigent løft i virksomhedernes håndtering og drift - processen mod corporate excellence så at sige.

På dagen kommer også stærke talere fra DTU, EKF, Danwatch og Landbrug & Fødevarer for at byde ind med endnu mere om praktiske cases og værktøjer til ansvarlighed i værdikæder. Konferencen er arrangeret af CSR LINK i samarbejde med Accenture, DTU og Fairtrade Mærket.

Læs mere om dagens program og tilmelding her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere