Vietnam

Medarbejder

Modelobby vil have vietnamesiske tekstilarbejdere foran i vaccinekø

I Vietnam går det langsomt med at få befolkningen vaccineret for covid-19. Hos amerikanske AAFA forsøger man ihærdigt at få sine medarbejdere forrest i køen, så modelobbyorganisationens medlemmer ikke risikerer at få sin produktion lukket ned på grund af nye coronaudbrud.

Samfund

Nyt vandværk overdraget til befolkningen i Vietnam

Nyt vandværk forbedrer folkesundheden i Vietnam, hvor langt fra alle har adgang til rent drikkevand. Men det har nu de fået i Lam Son – Sao Vang i det nordlige Vietnam, hvor en stor del af lokalbefolkningen kan nyde et glas rent vand. Det styrker deres sundhed og giver bedre betingelser for vækst.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Nyt samarbejde skal sikre bæredygtig produktion af rejer i Vietnam

Ved at etablere kooperativer mellem familieejede opdræt i Vietnam vil WWF Verdensnaturfonden i et nyt samarbejde med Northcoast Seafoods DK sikre en bæredygtig produktion af rejer.

Samfund

The Body Shop vil bygge biobroer

Kosmetikkæden The Body Shop har lanceret et projekt, hvor man vil gendanne og beskytte 75 millioner kvadratmeter skov i bl.a. Vietnam, ved at oprette såkaldte bio-broer, som forbinder skovområder og genetablerer naturkorridorer i belastede naturområder.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere