22.08.2013  |  Klima, miljø og energi

Vindindustrien får opmærksomhed på Nordens største industrimesse

På den kommende messe HI [13] vil sektormessen Wind Energy fokusere på vindmølleindustrien.

Til september afholdes industrimessen HI [13], der er nordens største industrimesse. Wind Energy er den nye højtprofilerede sektormesse, der i år bliver et innovationsforum med udstillinger, konferencer, faglige ekskursioner og netværksaktiviteter.

Sektormessen vil ifølge brancheorganisationen Vindmølleindustrien tiltrække de betydeligste danske og internationale aktører fra hele værdikæden inden for vindindustrien, og det forventes at 20.000 besøgende og mere end 600 udstillende virksomheder vil deltage i messen. Heraf vil mere end 120 virksomheder levere til vindindustrien.

Læs også: Vækstmuligheder i kinesiske vindmøller

Vindmølleindustrien har i samarbejde med sektormessen Wind Energy sammensat et program som giver underleverandørerne en unik mulighed for at møde verdens førende turbineproducenter. Der sættes fokus på udvikling, trends og effektivisering af værdikæden på messen. Under sektormessen, der fokuserer på vindindustrien, vil der være repræsentanter fra en række førende vindmøllefabrikanter, som deltager i delegationsbesøg tilrettelagt af Vindmølleindustrien, Invest in Denmark, State of Green og MCH.

HI [13]-messen afholdes 3.-6. september i Herning.

Læs mere her.

Mere fra Kristine

Kristine Kaalund

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere