22.01.2021  |  Supply chain

Virtuelle mødepakker gør en forskel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mødepakken kan ikke blot være med til at skabe den gode, fælles stemning, vi kender fra eftermiddagspauserne i mødelokalet. Den kan også med til at skabe arbejde og ordentlige arbejdsforhold i Afrika.

I takt med at møder og konferencer bliver afholdt på hjemmekontorerne, er der blevet udviklet nye løsninger til mødeforplejning. Én af løsningerne er pakken med delikatesser, der alle er med til at skabe arbejde og ordentlige arbejdsforhold til mennesker i blandt andet Kenya, Ghana og Sydafrika.

”Vi er en række sociale iværksættere, der i forvejen har et tæt samarbejde. Vi er gået sammen om den virtuelle mødepakke, så vi kan holde gang i salget og ikke mindst vores arbejde i Afrika”, fortæller Rune Sandholt, der står bag NGUVU, der styrker kvindelige kaffebønder i Kenya.

Skræddersyede mødepakker

Her i januar er 236 mødepakker sendt afsted til medarbejdere, der skulle holde kick off 2021 konference, og andre virksomheder har sendt pakkerne hjem til medarbejderne, som en varm tanke i en udfordrende tid.

Mødepakkerne kan skræddersys efter budget og ønsker og kan eksempelvis bestå af:

  • Kaffebønner fra NGUVU, der sikrer kvindelige kaffebønder i Kenya en ordentlig betaling og træning, så de kan optimere kaffefarmene. Derudover får kvinderne vandtanke og kaffetræer fra NGUVU’s planteskole.
  • Chokoladen fra Social Foodies skaber arbejde til udsatte mennesker i Sydafrika.
  • Superfood drik fra Numba styrker småbønder i Ghana.
  • Honning fra biavler i Tanzania skaber jobs i lokalsamfundet.
  • Cashewnødder sikrer jobs til kvinder i Ghana og skolegang til deres børn.

Du kan skrive til Rune Sandholt, hvis du vil have mere info på mødepakken.

Mere fra NGUVU

NGUVU

http://nguvu.dk/

Om NGUVU NGUVU betyder ”styrke” på Swahili. Ideen bag NGUVU er nemlig at hjælpe udsatte kvinder i Kenya, så de bliver stærke nok til at skabe et bedre liv for dem selv og deres børn. Vi tror på, at vi kan gøre størst forskel for de udsatte kvinder ved at sikre dem et fast job, ordentlige arbejdsforhold og faglig udvikling. Det er nøglen til at skabe en positiv…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere