04.11.2020

Webinar: Bæredygtighed i praksis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv klogere på bæredygtighed i praksis og find ud af, hvordan toppen af danske industrivirksomheder arbejder med bæredygtighed. Du får samtidig gode råd til, hvordan man kan få bæredygtighed ind i forretningsstrategien og gøre indsatsen både lønsom og langsigtet.

Rambøll har undersøgt, hvordan de store danske industrivirksomheder arbejder med bæredygtighed. På webinaret afslører vi undersøgelsens væsentligste findings. Men vi skal mere end det. Derfor kan du høre tre korte, hands-on perspektiver på bæredygtighed, så du kan blive klogere på, hvad andre gør – og hvad I selv kan gøre.

Vi byder velkommen til et indholdsrigt, komprimeret webinar med disse overskrifter:

  • Et faktabaseret blik på bæredygtighed i industrien (v. Thomas Kræmer Schmidt, Rambøll)
  • Jagten på CO2 reduktioner; hvad skal der egentlig til? (v. Ph.d. Niki Bey, Rambøll)
  • Sådan arbejder industrien med bæredygtighed i praksis (oplægsholder annonceres senere)
  • Refleksioner om vækst og bæredygtighed i industrien (v. Steen Hildebrandt)

Panel/spørgsmål til eksperterne

Tid og sted: Online, onsdag den 18. november

Tidspunkt: 9:00-9:55.

Take-aways: Som deltager bliver du klogere på, hvordan industrivirksomheder arbejder med bæredygtighed i praksis. Ikke kun fine hensigter, men hands-on. Vi håber at inspirere dig til et forstærket fokus på bæredygtighed i din egen organisation, og som deltager får du samtidig adgang til den fulde undersøgelse 'Bæredygtighed i Praksis'.

Målgruppe: Webinaret er målrettet direktører, forretningsansvarlige, bestyrelsesmedlemmer, bæredygtighedschefer samt sekundært specialister og interne konsulenter, der bistår med at skabe bæredygtige forandringer i industrivirksomheder. Webinaret er dermed ikke målrettet eksterne rådgivere og konsulenter.

Tilmeld dig her

Mere fra Rambøll A/S

Rambøll A/S

dk.ramboll.com

  • +45 5161 1000
  • Hannemann Allé 53 2300 København S

Rambøll er en ledende ingeniør-, design- og konsulentvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere