11.12.2009  |  Kommunikation

WWF har fået årets Miljøbøje

Hvert år uddeler Stockholms Havne Miljøbøjen til en organisation, der har udvist et stærkt engagement i forbindelse med miljømæssige emner og shipping. I år er valget faldet på WWF Verdensnaturfonden.

WWF Verdensnaturfonden er engageret i kampen for et bedre miljø over hele verden. I Skandinavien har man eksempelvis i flere år samarbejdet med shippingfirmaer og krydstogtsskibe for at stoppe dumpningen af spildevand i havet.

ECC (European Cruise Council), der repræsenterer industrien, har derfor forbudt dumpning og for sin indsats på området har Stockholms Havne tildelt WWF årets udgave af Miljøbøjen.

Prisen, der er blevet uddelt hver år siden 2000, gives til en organisation, der har demonstreret et stærkt engagement omkring miljøhensyn og shipping og er givet til WWF for deres vedholdenhed i at forfølge og offentliggøre debatten om udledning af spildevand fra skibe og havnenes evne til at håndtere spildevandet.

"Vi er meget glade og stolte over at blive belønnet med Miljøbøjen. Den giver os motivationen til at fortsætte arbejdet med at stoppe dumpningen af spildevand i havet, til at arbejde for flere og bedre faciliteter til at håndtere spildevandet, og for en sundere Østersø", siger programchef for Svensk Natur og Østersøen i WWF, Åsa Andersson.

-AK

Endnu ingen kommentarer - du kan starte debatten nedenfor.

Deltag i debatten

Du skal være registreret bruger og logget ind, for at kunne oprette kommentarer.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere