04.06.2013  |  Kommunikation

Økologisk partnerskab tager på festival

Peter Larsen kaffe og Naturmælk indgår partnerskab for at få danskerne til at vælge dansk og økologisk. Det budskab viderebringer makkerparret på sommerens festivaler, når de indleder turnéen Peter Larsen Kaffe Live Tour.

Endnu en gang får danske festivalgæster landet over serveret økologisk kvalitetskaffe med mælk fra biodynamiske landbrug.

Peter Larsen Kaffe og Naturmælk indgår en alliance, der skal få de danske forbrugere til at vælge dansk og økologisk. Den Viborg-baserede kaffeproducent og det sønderjyske, økologiske mejeri deltager på sommerens festivaler under navnet Peter Larsen Kaffe Live Tour for andet år i træk.

Læs også: Partnerskab: Coca-Cola og WWF vil redde isbjørnen

”Med over 1/2 million besøgende i vores kaffebarer rundt på de danske festivalpladser blev rundrejsen en meget overvældende succes for os. Vores fælles mission er at øge kendskabet til dansk økologi, bæredygtighed og klassisk håndværk. Det aftryk fik vi sat, og det bygger vi videre på i 2013”, udtaler Lars Aaen, Brand Manager hos Peter Larsen Kaffe.

Peter Larsen Kaffe Live Tour deltager i år på festivalerne Grøn Koncert, NorthSide Festival, Smukfest og Roskilde Festival.

-KK

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere