økologi

Klima, miljø og energi

En cirkulær madkultur skal revolutionere fødevarebranchen og dens vaner

Arbejder du inden for fødevarebranchen? Så skal du tænke cirkulært. Hele madkæden skal designes, så restaffald kan udnyttes på kreativ vis. Få blandt andet et eksempel på, hvordan vegetabilsk restaffald kan blive til animalsk protein med høj ernæring.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Danskerne vægter ordentlige arbejdsforhold i produktionen af de varer de køber højt, men man ser det ikke direkte afspejlet i forbruget

Når det kommer til ordentlige arbejdsforhold i produktionen af varer, ser man et stort spring i mellem holdning og handling hos forbrugerne. "Det skyldes at det er lettere at gennemskue om en vare er økologisk end hvilke arbejdsforhold den er produceret under", udtaler professor.

0 kommentarer

Medarbejder

You Better Bee-lieve It

An employee-led beekeeping club is bringing good energy and a love for nature to renewable energy company Ørsted.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Case: Træk i arbejdstøjet med grøn samvittighed

Frederikshavner-firmaet TOIL ’N’ MOIL producerer bæredygtigt arbejdstøj, og deres forretningsmodel rammer lige ned i den cirkulære økonomi: Fra produktion og valg af materiale til salg og bortskaffelse af tøjet. TOIL ’N’ MOIL er nyt NBE-medlem og har valgt netværket, fordi det – med Ida Dybdal Pedersens ord – er ”et godt sted at nørde bæredygtighed”.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere