30.04.2019  |  Klima, miljø og energi

’Genvej til genbrug’ - ny service skal fremme direkte genbrug

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi vil gøre det endnu nemmere for vores kunder at komme af med de dele af deres affald, som har værdi for andre. Er en kunde i tvivl, skal han blot ’ta’ genvejen’, hvor genbrugsvejlederne står klar til at servicere og guide.

’Genvejen’ er kundernes mulighed for at komme nemt og hurtigt af med det affald, som stadig har værdi og bidrage til, at vi i fællesskab sikrer mere genbrug og bedre genanvendelse. De effekter, der afleveres til direkte genbrug, sættes til salg i AffaldPlus’ to PlusButikker eller det nyåbnede PlusByg.

Ny indkørsel til Rønnede Genbrugsplads
’Genvej til genbrug’ er til en start implementeret på Rønnede Genbrugsplads, hvor der nu er to spor at vælge mellem ved indkørsel. Spor 1 er ’genvej til genbrug’, hvor vores genbrugsvejledere står klar til at give kunderne overblikket over den optimale vej gennem genbrugspladsen og forklare, hvordan de bedst og hurtigst muligt kommer af med deres effekter – også dem til direkte genbrug. Spor 2 er derimod til dem, der har fuldstændig tjek på, hvad de skal, og hvor de skal aflevere de forskellige typer affald.

Genbrugsvejledernes vigtige rolle
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at genbrugsvejlederne er centrale for, at ’genvej til genbrug’ bliver en succes. De erfaringer, de gør sig på Rønnede Genbrugsplads, skal bruges til dels at udvikle og forbedre servicen og dels danne grundlag for at åbne flere ’genveje’ på andre AffaldPlus genbrugspladser, så vi sammen med kunderne kan redde endnu flere ressourcer.

Mere fra AffaldPlus

AffaldPlus

https://www.affaldplus.dk/

AffaldPlus er affaldsselskab for Faxe, Næstved, Ringsted, Slagelse, Sorø og Vordingborg Kommuner. Vi skal sikre et rent miljø på affaldsområdet, og vores opgave er at modtage og behandle affaldet fra områdets 309.000 borgere og 30.000 virksomheder. Affald er i dag en vigtig og værdifuld ressource, og vi arbejder for, at den udnyttes bedst muligt…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere