11.05.2021  |  Klima, miljø og energi

AffaldPlus’ bæredygtighedsrapport 2020

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fredag d. 30. maj 2021 lancerede AffaldPlus for anden gang sin årlige bæredygtighedsrapport. Heri beskriver vi bl.a. hvordan FNs verdensmål fungerer som strategisk markør for AffaldPlus’ udvikling ved at være tænkt ind i virksomhedens KPIer for 2020.

KPIer tilknyttet til verdensmål
I AffaldPlus arbejder vi med FNs verdensmål ud fra tre organisatoriske områder: Kerneydelse, Organisation og Samfund for at sikre forankring af målene i hele virksomheden.

Ved at tænke FNs verdensmål ind på alle tre organisatoriske niveauer sikrer vi, at arbejdet med målene tænkes ind i alt fra de større, tværgående projekter til vores dag-til-dag-arbejde.

Helt konkret har tilgangen resulteret i, at vi i AffaldPlus nu knytter vores KPIer til verdensmålene. Det betyder i praksis, at de strategiske KPIer, som afgør rammerne for vores daglige arbejde, styres af målet om at efterleve FNs verdensmål.

I bæredygtighedsrapporten for 2020 afrapporterer vi på netop KPIerne for det forgangne år, og vi har krydret selve afrapporteringen med spændende historier fra året der gik. Bl.a. kan du læse om, hvordan AffaldPlus i samarbejde med øvrige danske affaldsselskaber har deltaget i en arbejdsgruppe under Dansk Affaldsforening, som har haft til opgave at undersøge mulighederne for at etablere Carbon Capture-teknologi på danske affaldsenergianlæg.

Du kan også læse om, hvordan vi ansætter medarbejdere med kognitive handicap i KLAPjobs, eller du kan læse om, hvordan vi ved at udvide vores formidlingscenter, YderZonen, gør plads til at undervise endnu flere elever fra lokalområderne. 

Du finder AffaldPlus’ bæredygtighedsrapport 2020 her.

Nomineret til Verdensmålspris
AffaldPlus' bæredygtighedsrapporter og det bagvedliggende arbejde med FN’s verdensmål er indstillet til Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris.
Læs mere om de nominerede til Verdensmålsprisen.

Kåringen af Dansk Affaldsforenings Verdensmålspris 2020 annonceres på foreningens årsmøde den 20. maj 2020.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere